Inloggen

De beste en snelste webdesign /- hosting partner!    

Webdesign

 • Categorie Webdesign

Naast webhosting is SANKAL Hosting & Services gespecialiseerd in het designen van websites, het opzetten van webshops en het ontwikkelen van custom web apps. Het laten maken van een website kan al vanaf 750 euro.

Wij maken diversen soorten websites en webshops op maat, waarbij grofweg een onderscheid gemaakt kan worden tussen:

 • Website voor een bedrijf
  Heb je, of werk je voor een klein of groot bedrijf en je wil een (nieuwe) website, dan is het belangrijk een goede website te hebben om je bedrijf te presenteren die er uit springt tussen de rest.

 • Website voor ZZP'er
  Het hebben van een bedrijfspagina voor een ZZP'er is zeer belangrijk. Je wil gevonden worden, lokaal, landelijk of juist internationaal. Een gped presenterende website die zich richt op je doelgroep is daarbij essentieel.
 • Website voor een vereniging
  Heb je een vereniging, of ben je lid van een vereniging waar een (nieuwe) website voor nodig is? Dan kan een goede website o.a. zorgen voor een betere aanwas van nieuwe leden.

 • Website voor particulieren
  Als je graag een website voor jezelf wil hebben, voor de lol, voor je hobby, of wat dan ook, maar je hebt de kennis er niet voor? Dan kunnen wij je opweg helpen.

Daarnaast zij we gespecialiseerd in E-Commerce, waarbij we koppelingen kunnen leggen tussen webshops en allerlei e-commerce platformen met allerlei andere systemen, waarbij diverse systemen met elkaar geintegreerd worden. 

Wil je iets nieuws doen op het internet, zie jij een gat in de markt? Wil je een app laten ontwikkelen? Neem dan contact met ons op om te bespreken wat je wil, zodat we kunnen bepalen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Inloggen of Registreren