Inloggen

De beste en snelste webdesign /- hosting partner!    

Over ons

  • Categorie Algemeen

SANKAL Hosting & Services is een internetbedrijf dat in 2006 is opgericht. Na jarenlange persoonlijke ervaring op het gebied van het ontwikkeling van websites en webhosting, is in 2006 besloten om een bedrijf op dit gebied op te richten.

Er zijn in Nederland alleen al honderden bedrijven, van klein tot groot, die zich richten webdesign en/of webhosting. SANKAL Hosting & Services onderscheid zich door een persoonlijke aanpak op maat, zodat alles tegen eerlijke en concurrende tarieven aangeboden kan worden. Want denk je aan "op maat' of "maatwerk", dan denk je meestal aan extreme prijzen. Maar dat is bij SANKAL Hosting & Services niet het geval. Door het alles op maat aan te bieden betaal je uiteindelijk minder. 

Doordat alles op maat is, vind je op deze website nergens standaard tarieven, of bestelknoppen om iets gelijk aan te schaffen of te bestellen. Alles gaat eerst in vrijblijvend overleg. Wil je daarna met ons alsnog in zee, dan zullen we vanaf dan de nodige betalingscondites bespreken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Inloggen of Registreren