Inloggen

De beste en snelste webdesign /- hosting partner!    

SEO optimalisatie

  • Categorie Services

Om goed gevonden te worden in Google en andere zoekmachines, is het belangrijk, zeg maar gerust extreem noodzakelijk, dat je website of webshop geopitmaliseerd is voor zoekmachines. SEO (search engine optimization) is een voortdurend proces. In de basis dient je website geopitmaliseerd te zijn, maar het optimaliseren blijft doorgaan. Waarom? Omdat je website aan veranderingen onderhevig is, omdat concurrenten ook voortdurend optimaliseren én omdat de algoritmes van o.a. Google ook steeds wijzigen, die bepalen wat je ranking van je website is. Optimaliseer je niet of weinig, dan sta je binnen de korste periode op pagina's verder in Google, in plaats van de eerste pagina.

Voordat je gaat optimaliseren, is het eerst handig om te weten wát je moet optimaliseren en vervolgens hoe je moet optimaliseren. Je kunt gebruiken maken van onze SEO scans. Daarna vind het optimaliseren plaats. Dat is zowel op technisch vlak als op inhoudelijk vlak. 

Op technisch vlak moet je denken aan bijvoorbeeld de laadsnelheden van je website. Google vind het belangrijk dat je website snel is. Maar hoe zorg je er voor dat je website snel is? Uiteraard moet de server waar je website op draait snel zijn, als ook de verbinding ervan en de benodigde bandbreedte. Maar los daarvan, moet je website zelf ook snel kunnen werken. Werkt alles wel optimaal? Zijn er overbodige plugins aan het werken die de boel vertragen? Of wordt er gebruik gemaakt van oude scripts die traag zijn? Er zijn allerlei technieken om de laadsnelheden te verbeteren. Diverse soorten caching systemen of bijvoorbeeld het minimaliseren van scripts en css bestanden. 

Op functioneel vlak zal de content, de inhoud van je website, de teksten, geoptimaliseerd moeten zijn. Hierbij is het overigens belangrijk dat je het optimaliseert voor de gebruiker en niet sec voor de zoekmachines, want als je dat doet, kan je er zelfs strafpunten voor krijgen. Maar het wel belangrijk dat je rekening houdt met de eisen die Google stelt. Dus bijvoorbeeld een goede opbouw van je teksten, het gebruik van de juiste header tags, trefwoord gebruik, aan aanbieden van meta gegevens en structered data, enz.

Een SEO optimalisatie kost zoals je misschien wel begrijpt erg veel tijd. Maar door er continu mee bezig te zijn, blijft je website in ontwikkeling en verbeterd dat je vindbaarheid. SANKAL Hosting en Services nemen je graag werk uit handen door voor jou (een groot deel) van de SEO optimalisatie te doen. Samen spreken we wat we doen en wat de tarieven zijn. Geen enkele website is hetzelfde, geen enkele website is even ver met SEO optimalisatie. En dat is ook de reden waarom er geen standaard tarieven hiervoor zijn. Daarom gaan we graag vrijblijvend in gesprek, om je een scherpe, eerlijke en concurrende tarief voor onze diensten te bieden.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Inloggen of Registreren