Inloggen

De beste en snelste webdesign /- hosting partner!    

De beste (SEO) services en onderhoud

  • Categorie Waarom SANKAL Hosting & Services

Wij bieden de beste services, waaronder SEO optimalisaties.

Wil je dat je website goed gevonden wordt en op de eerste pagina in Google komt, dan is een goede zoekmachine optimalisatie (SEO) noodzakelijk.

SANKAL Hosting & Services beschikt over de nodige tools en ervaring om jouw website zodanig te optimaliseren, dat je goed gevonden wordt.

Een natuurlijk SEO geoptimaliseerde website scoort beter in Google en andere zoekmachines.

Waaraan kan je bij een SEO optimalisatie zoal aan denken?

  • Uitvoeren van een SEO-scan met een rapportage op welke punten je website goed/slecht presteert.
  • Optimaliseren van de verschillende pagina's op trefwoorden, zoekwoorden, waar de desbetreffende pagina op gevonden moeten worden
  • Installeren en configureren van de website en modules, zodat deze zo goed mogelijk presteren volgens PageSpeed en Google Insights. Een webpagina moet namelijk snel zijn en mobiel vriendelijk.
  • Opbouwen van een link netwerk

Een SEO-optimalisatie doe je niet één keer, dat is een doorlopend proces. Niet alleen wijzigen de algoritmes van Google die bepalen hoe je website geindexeerd wordt, ook de concurrentie zit niet stil en zijn continu bezig met een SEO optimalisatie. Hoe cliché "stilstand is achteruitgang" ook klinkt, het is de harde waarheid. Als je je website niet optimaliseert, maar de concurrentie wel, dan wordt je links en rechts ingehaald en staan zij op de eerste plek in Google en jouw website op een andere pagina.

Inloggen of Registreren